С бляскаво шоу бе открит новият сезон на термален аквапарк "Персенк" в Девин /снимки/

С бляскаво шоу бе открит новият сезон на термален аквапарк "Персенк" в Девин /снимки/ За втора поредна година, с невероятно музикално шоу и изискана гала вечеря, отвори врати за посетители първия по рода си термален аквапарк „Персенк“ в Девин.
Началото на вечерта беше дадено с водосвет, извършен от Негово Високопреподобие Архимандрит Висарион, архиерейски наместник на Смолянска духовна околия.
Поздрави към гостите отправиха заместник - областният управител на област Смолян - г-н Андриян Петров и г-н Красимир Даскалов - кмет на община Девин.
Събитието беше открито с кратко приветствие от водещите на вечерта - Иван и Андрей.
Сред присъстващите имаше представители на бизнеса у нас и популярни представители от родния шоу бизнес. Сред известните лица бяха забелязани моделът и телевизионна водеща Гери Дончева в приятна компания, и Катрин Велкова - световна шампионка по художествена гимнастика и основателка на детски клуб „Локомотив“ София.
Комбинацията от напитка около басейна, приятната компания и елегантните музикални изпълнения на квартет „Интро“, допринесоха за доброто настроение на всички още в самото начало.
Гостите на партито имаха възможността да се насладят на изпълнението на талантливите малки грации от СКХГ „Локомотив“ София, както и на бляскаво водно шоу, поднесено от дамите от спортния клуб по синхронно плуване към НСА.
Изисканата вечеря се състоя в модерния и стилен ресторант - градина „Модър”, намиращ се в комлекса. В богатата музикална програма взеха участие Емилия Валенти, Сунай Чалъков, бaлет „Магаданс“, квартет „Интро“ и „Петте сезона“.
Финалният щрих на вечерта беше бляскавото светлинно шоу, което озари нощното небе над китния родопски град.
Водният комплекс разполага с 6 басейна с минерална вода, а пързалките и водните атракциони са гаранция за много усмивки и веселие за малки и големи. В Термален аквапарк „Персенк“ всеки посетител може да се наслади на релаксиращ масаж в СПА зоната, намираща се в него. Заведенията предлагат богат избор от разхладителни напитки, а в градината на ресторанта се намират страхотни беседки с възможност за самостоятелно приготвяне на храна.
Термален аквапарк „Персенк“ носи името на звездната фамилия на SPA Хотел „Персенк“ 5*, символ на модерна обстановка, съчетана с перфектно обслужване и е страхотно предложение за незабравима лятна ваканция.
22.05.2018, 08:36 часа
5272 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha