Жена заби Corolla в 87-годишна реликва /снимки/

Жена заби Corolla в 87-годишна реликва /снимки/ Разсеяна шофьорка на Toyota Corolla блъсна току-що реставриран Ford Model A от 1931 г., паркиран на улица в калифорнийския гр. Ориндж. Жената опитала да избяга от местопроизшествието, но била заловена от полицията, съобщава The Drive.
Собственикът на олдтаймера Уилям Смит и баща му възстановявали реликвата в продължение на последните две години. Таткото получил "форда" като подарък за 16-ия си рожден си ден през 1973-та и го карал ежедневно в последните класове на гимназията, а след това и като студент в университета.
Водачката на "тойотата" изпуснала контрол над управлението и се забила в задницата на ветерана. При удара се усукали рамата и карданът на "форда", пръснал се диференциалът, пукнала се камбаната на трансмисията и се разцепил блокът на двигателя.
Пред полицаите виновничката за катастрофата обяснила, че се загледала в екрана на мобилния си телефон и изобщо не видяла ретро автомобила до тротоара. Семейство Смит били съкрушени от трагичния край на олдтаймера, с който имали безброй спомени от последните 45 години.


 
27.05.2018, 15:15 часа
1660 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha