Асоциацията на университетските болници дари 3 000 лв. за лечението на д-р Ирена Иванова

Асоциацията на университетските болници дари 3 000 лв. за лечението на д-р Ирена Иванова На заседание на Асоциацията на университетските болници в Република България, членовете й са взели решение да бъде предоставена безвъзмездна финансова помощ в размер на 3 000 лева на пострадалата при инцидент д-р Ирена Иванова от Враца, която към момента е на лечение в „Пирогов“, съобщиха от Асоциацията.
Паричната сума е преведена по дарителската сметка на Фондация „Направи добро –Александровска“, обявена от Александровска болница, уточняват от там.

45 души дариха кръв за падналата от 7-я етаж д-р Ирена Иванова

Припомняме, че д-р Ирена Иванова пострада тежко при падане от 7 етаж, за което агенция BulNews.bg съобщи първа и организира дарителска кампания за кръв, необходима в първите часове на инцидента. Тя се лекува в „Пирогов“, откъдето призоваха за даряване на още кръв за нея миналата седмица.
От „Александровска“ болница, където работи д-р Иванова, откриха дарителска сметка за консумативи, нужни за лечението на лекарката. По-рано от Столичната лекарска колегия на БЛС дариха 5000 лв. по сметката.
14.08.2018, 13:09 часа
3420 1
Коментари

W 140 S 500

15.08.2018, 00:18 часа
Какво се случва с това момиче, възстановява ли се ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha