Врачанин: „Лидл“ мами клиентите си с фалшиви промоции /доказателства/

Врачанин: „Лидл“ мами клиентите си с фалшиви промоции /доказателства/ Хипермаркет „Лидл“ във Враца подвежда клиенти с уж по-ниски цени на своите продукти, сигнализира читател на агенция BulNews в рубриката „Ти, репортерът“.
Мъж от града под Околчица се отбил вчера да напазарува хранителни продукти за вкъщи. Решил да закупи и филе от аржентински хек, като на етикета, поставен на продукта, пишело, че цената за килограм е 10.99 лева. На самата опаковка било обозначено, че количеството на рибата в нея е 604 грама и цената за него е 6.64 лева. Без да му мисли мъжът взел тарелката и се запътил към касата.
При маркирането на продуктите му обаче останал учуден от цената, която се изписала на екрана, за рибното филе. Оказало се, че го таксували на 13.99 лева за килограм от продукта. 
Врачанинът веднага оспорил цената, а от касата му заявили, че сумата, посочена на етикета, била препоръчителна и те имат право да продават стоката на по-висока цена.
За да се увери в думите на касиерката, мъжът се върнал до витрината с промоционалната риба и видял, че над щанда има табелка, която пояснява, че цената на въпросната риба е по-висока. 
На нея със ситен шрифт пишело, че отпечатаната цена върху опаковката на филето от аржентински хек, е сгрешена и истинската е отпечатана върху табелата на щанда.
„Това е гавра с хората! Безспорен факт е разминаването между цената, обозначена върху опаковката, и тази, поставена на рафта. Това ли са им промоциите? За мен това си е чиста измама“, категоричен е врачанинът. 
 
17.08.2018, 15:50 часа
17112 4
Коментари

митьо очите

18.08.2018, 16:13 часа
ей травестити у лидъл пъдари ще ви избия без съд и присъда нещастници мошеници смърт на лидъл абе боклуци дето работите там ще ви изколем с мачете хаха!ще ви удавим у язовир дъбника рак да ви попари!

СТЕФАНО Д-Р Д ЧОЛАКОB

17.08.2018, 23:31 часа
МАМАТА ВИ ДЕЙБА ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА, ГРАБИТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ЧУЖДИ ВЕРИГИ ИМАЛИ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ ---------------------------------- СМЪРТ МАМАТА ВИ МРЪСНА, ПРЕСТЪПНИЧЕСКА - СНТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА

данчо пръча

17.08.2018, 18:18 часа
абе идиоти пъдари ще ви зарова живи у девене при пачо носа хаха!лидъл-мошеници негодници ще ви обезобразим с киселина бе психари!ще ви скопа с 1 топка!какво вардите бе шебеци нерези крадат на поразия!

путио маринкин

17.08.2018, 17:01 часа
ей лидъл да ви еба путката майна абе пъдари старци какво вардите бе олигофрени?изедоха ядките хаха нещастници ще ви обесим на паркинга шизофреници у лидъл ще ви возим живи у ковчег пъдари долни!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha