Нов трус в МВР Враца! Зам.-директорът на полицията Григоров излезе в дълъг болничен, пише отворено писмо до министъра против Янко Янколов

Нов трус в МВР Враца! Зам.-директорът на полицията Григоров излезе в дълъг болничен, пише отворено писмо до министъра против Янко Янколов Нов трус разклати областната дирекция на полицията във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. В дълъг болничен е излязъл зам.-шефът Николай Григоров. По неофициална информация в момента той пише отворено писмо до министър Валентин Радев, в което ще опише методите на работа на своя ръководител Янко Янколов. „Разболелият“ се Григоров е единственият му заместник и така директорът на полицията остава сам в борбата с престъпността. Николай Григоров пристигна от София във Враца на 11.10.2017 г. с идеята да помага на бъдещия нов директор, но очевидно ентусиазмът му толкова се е изчерпал, че чак да легне болен за дълго време.
На 16 април рапорт за напускане подаде и Цветелин Стоянов, който беше временно изпълняващ длъжността „директор“ до назначаването на титуляр. Месец преди това-на 19 март, като такъв бе представен Янко Янколов и това даде началото на вълна от напускащи служители на МВР. Стоянов работи един месец като негов заместник, но бързо предпочете да се махне от дирекцията.
Всички до един от напускащите сочат като причина за това маниера на работа на новия директор. Самата сграда е разделена в оценките си за Янколов. Едните твърдят, че отдавна не  е имало толкова стриктен и принципен в работата си началник, докато останалите твърдят, че методите му са доста спорни. Факт е обаче, че напускат висши и редови полицаи не само във Враца, но и в цялата област, което вероятно не е убягнало от вниманието на главния секретар Младен Маринов. Няма да е изненада, ако в скоро време в областната дирекция на полицията се стигне до кардинално решение на проблема, тъй като по навик агенция BulNews.bg вече усеща вятъра на промяната. Но за това по-късно…
31.08.2018, 09:45 часа
15533 8
Коментари

Иван Иванов

01.09.2018, 07:54 часа
Нищо необичайно. И двамата не са на мястото си. Единия има смелостта да го изрече/напише, а другия просто избива комплекси (а те са му още от детството).

Мачкай Янколов - сечи до здраво.

31.08.2018, 19:33 часа
Паразитите не са свикнали на работа и напрежение. Друго си е софра на обяд и вечеря в Хемус, пликчета на ръка в края на месеца, и да се ебаваме с редовите данъкоплатци. Като са за пенсия чии го дирят на работа. Да дават път на младите.

112

31.08.2018, 14:59 часа
Да протестираш, че изискват от теб да работиш. А иначе мърмориш, че заплатата малка! И един недоволен е легнал болен ... от любовна треска ли!? Иначе всеки месец получава заплата и пенсия.

До 768

31.08.2018, 13:10 часа
Нали и Янколов е назначен от политическите сили, да не е назначен от Марсианците.

7-8 и ще си паднал

31.08.2018, 13:07 часа
Министър В.Радев падна, скоро ще дойде ред и на директора Янколов, не може да воюва с всички служители.

bravo !!

31.08.2018, 11:38 часа
Potvarjdavat se predvaritelnite hubavi neshta,koito se chuha za g-n Iankolov. Dano ustoi na principite i poziciite si dokrai! S goliamo uvalenie!!

768

31.08.2018, 11:19 часа
Ами , явно не допадат на някои дисциплината , принципността и изискванията на новия директор.Така трябва да се работи в МВР .Отдавна не имало наистина принципен директор , който да не се влияе от политическите сили! Браво на Янколов!!!

коко

31.08.2018, 10:29 часа
явно им е спрял кранчето за допълнителни доходи
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha