„Септември“/Гложене/ и „Искър 1923“/Роман/ завършиха 2:2

„Септември“/Гложене/ и „Искър 1923“/Роман/ завършиха 2:2 „Септември“ и „Искър 1923“ не успяха да излъчат победител и завършиха наравно 2:2 в Гложене. Двубоят от вторият кръг на „А“ областна група на Врачанско започна по-добре за гостите от Роман, които първи откриха резултата чрез Владислав Стоянов в 9 минута.
„Септември“ отговори светкавично и изравни резултата в 20 минута след красива атака, преминала през няколко футболиста и завършена със страхотен далечен удар на Милен Ангелов за 1:1. Домакините успяха да стигнат до пълен обрат в срещата, след като Деян Иванов засече остро центриране и не остави никакъв шанс на противниковият вратар за 2:1 в 55 минута.
Гостите не се предадоха и стигнаха до изравняване на резултата в 65 минута, когато за втори път беше точен Стоянов. „Септември“ излезе на терена без най-опитния си играч Красимир Дилянов, който има контузия, а заради лични ангажименти отсъстваха вратарят Юли Ангелов и нападателят Цветелин Стефанов.
Двата състава останаха доволни от съдийската бригада, с главен рефер Славян Добрев и с помощници Ангел Ангелов и Калоян Мермерски. Делегат на двубоят беше Генади Лилов.
09.09.2018, 13:32 часа
1416 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha