Врачанска фирма поиска най-много пари за обзавеждането на общината

Врачанска фирма поиска най-много пари за обзавеждането на общината Общо 8 фирми искат да доставят обзавеждане на Община Враца. Дружествата са основно от София и Варна. Само един от участниците в обявената от кметския екип процедура е от Враца. За участие в обществената поръчка документите си са подали столичните дружества „АМО” ЕООД, „Мебел Перфект”, Кооперация „Панда”, „Смарт Бизнес Къмпани”, ЕТ „КАМ-Никола Стойков”, варненската фирма ”Панов”, „Над Дизайн” от Дупница и врачанската „Дана –М” ЕООД.
Днес специална комисия към общинската администрация с председател Марио Милов отвори офертите на участниците в процедурата. Най-ниска цена е подадена от софийската фирма „Мебел Перфект” – 52 017 лв. без ДДС, следвана от Кооперация „Панда” с оферта от 64 214.12 лв. без ДДС. Третото място по ниска оферта е заето от „Смарт Бизнес Къмпани” с предложена цена в размер от 84 087.15 лв. Врачанската „Дана-М” е подала оферта с цена от 118 329 лв. без ДДС.
Припомняме, че преди около месец от кметския екип обявиха обществена поръчка за избор на доставчик за обзавеждане на сградата на общинската администрация във Враца. То включва бюра и приставки за тях, контейнери, маси, столове, шкафове, гардероби, гишета и други. Избраната фирма ще трябва да достави и монтира всички мебели на място в ремонтираното здание на ул. „Стефанаки Савов“ 6 във Враца.
Прогнозната стойност на поръчката възлиза на 140 000 лв. Основното изискване към фирмите е те да са изпълнявали поръчки с подобен обем през последните 3 години.
10.09.2018, 16:52 часа
1559 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha