Извънредно! Влак блъсна мъж на жп спирка във Врачанско /снимки/

Извънредно! Влак блъсна мъж на жп спирка във Врачанско /снимки/ Мъж е бил блъснат от бързия влак от София за Варна, по-известен като експрес "Златни пясъци", научи BulNews.bg.
Инцидентът е станал тази сутрин, малко преди 9 часа на необслужваната железопътна спирка "Радовене".
61-годишният П. М. Б. от оряховското село Селановци слязъл от пътническия влак 20110 Горна Оряховица - Мездра и тръгнал да пресича ж.п. линията, когато бил ударен от преминаващия в този момент експрес, идващ откъм гара Роман.
За късмет, възрастният мъж оцелял като по чудо. Той е транспортиран незабавно с линейка и настанен за лечение във филиала на Центъра за спешна медицинска помощ - Враца в Роман. Пострадалият е със счупен таз и фрактура на глезена на десния крак, но без опасност за живота.
На място пристигнали и разследващи полицаи, които извършили оглед на местопроизшествието. Най-вероятната причина за инцидента е неправилно пресичане на линията от страна на пътника в нерегламентиран участък от ж. п. линията.
Заради железопътния инцидент движението на влакове в района е било спряно и в двете посоки, поради което преминаващите оттук композиции временно са се движили с известно закъснение.
 
13.09.2018, 15:37 часа
7197 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha