От последните минути! Моторист се размаза във Враца, вдигнаха го в линейката без пулс /снимки/

От последните минути! Моторист се размаза във Враца, вдигнаха го в линейката без пулс /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на централен булевард във Враца, видя само репортер на агенция BulNews. Инцидентът е станал в района на  "Ахат". 
Лека кола ,,Опел Астра'' при опит за ляв завой от бул. "Екзарх Йосиф" към ул. "Вардар"е отнела предимството на идващ от автогарата към пожарната моторист. Последвал жесток удар, който бил толкова силен, че рокерът е паднал от мотора и е лежал безжизнен на асфалта до идването на бърза помощ. По информация на BulNews, още с качването си в линейката, 30-годишният мъ ж е изгубил пулс. Транспортиран е до болницата, където в момента лекарите се борят за живота му.
Към момента булевардът е отцепен, като движението се пренасочва, преустановен е и маршрутът на тролеите. Полиция и следователи са на мястото на инцидента, а на шофьора на ,,Опел"-а са направени проби за наличие на алкохол.
16.09.2018, 11:27 часа
17100 3
Коментари

Rada

16.09.2018, 20:17 часа
Засрамете се. Помислете как се прави ляв завой.

Мнение

16.09.2018, 19:20 часа
Съдейки по щетите по автомобила,мотора не се е движел със скорост отговаряща на ограниченията за града.От сутринта са подлуднали.И по принцип карат като бесни и са безнаказани Тая беля с 45-50 км/час не може да стане!!!!

kolev

16.09.2018, 14:08 часа
ako motorista se e dvijel s 50 km. nqma da e taka
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha