Нова касапница край Бяла Слатина! Момче и бременно момиче загинаха на пътя /снимки/

Нова касапница край Бяла Слатина! Момче и бременно момиче загинаха на пътя /снимки/ Нова тежка катастрофа е станала преди час на пътя между село Попица и Бяла Слатина, видя репортер на агенция BulNews.
Лек автомобил „Фолксваген Голф 3“ се движел с много висока скорост от селото към града. Зад волана на колата бил 18-годишен младеж от село Бъркачево, който минавал през село Попица и продължил към Бяла Слатина. На прав участък шофьорът на колата загубил контрол над управлението и се ударил в крайпътно дърво в предната дясна част на автомобила, след което се завърта и последователно се удря в още две дървета. Сблъсъкът е бил толкова силен, че цялата предница буквално я няма, а двигателят на возилото е изхвърчал на метри от него. 
Категорично не става въпрос за взрив на газова бутилка, която бе една от версиите за трагичната смърт на младото семейство. Бутилка се намира в задната част на возилото и е била свалена и преместена на безопасно място от пристигналите на мястото пожарникари заради опасност от теч и възпламеняване. 
При катастрофата на място е загинал шофьорът и 20-годишната му жена Моника, която е от село Попица. Младото момиче, чийто баща е таксиметров шофьор, е била бременна в петия месец. 
Районът е отцепен от полицията, на мястото има пожарни коли и линейки и не се допускат цивилни лица. 
Инцидентът е станал на 100 метра от мястото, на което в нощта на неделя срещу понеделник лек автомобил „Фолксваген Пасат” катастрофира отново в крайпътно дърво. При удара на място загинаха бременна с близнаци жена и 2-годишната й дъщеричка.
В участъка между Бяла Слатина и село Попица, който е идеално права отсечка без дупки и неравности, денонощно има полицейски патрули, които следят за пътната безопасност. Въпреки това обаче трасето е с голяма концентрация на катастрофи. 
18.09.2018, 15:05 часа
27814 3
Коментари

W 140 S 500

18.09.2018, 22:28 часа
18 годишен с кола на 25 години, то и преди като имах голф 2 ми беше пак набор

имало е яко люскане

18.09.2018, 21:26 часа
Естествения подбор продължава,жалко е че покрай олигофрените загиват невинни хора!

DA

18.09.2018, 19:51 часа
Карат с толкова, колкото могат да им дигнат таралясниците. Редовно прелитат край мен все едно съм спрял, а карам със 100-110. Виновни са родителите им, проспали са момента да ги възпитат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha