Вижте кой е пияният шофьор, прегазил 11-годишната Сара край Бяла Слатина

Вижте кой е пияният шофьор, прегазил 11-годишната Сара край Бяла Слатина Стана ясно кой е бил пияният шофьор, който прегази 11-годишната Сара в белослатинското село Търнак. Оказва се, че виновник за тежкия инцидент е фармацевтичен бос, научи BulNews.bg.

Близките на блъснатата от пиян шофьор Сара блокираха пътя за Търнак

Зад волана на джипа „Нисан“ е бил 59-годишният Веселин Ранков. Той е изпълнителният директор на фармацевтичните заводи „Милве”. Фирмата има цех в село Търнак, в който Ранков е бил минути преди да помете момиченцето във вторник вечерта. След инцидента директорът беше задържан, но по-малко от 24 часа по-късно бе освободен. Това предизвика недоволството на хората и днес те излязоха на протест, като затвориха пътя за селото.
„Образувано е досъдебно производство, а лицето, причинило катастрофата, не е задържано за 72 часа и няма да му бъде поискана такава мярка“, каза районния прокурор на Бяла Слатина Методи Маринов. По думите му в случая става дума за престъпление, извършено по непредпазливост и съдебната практика в България е, че в такива случаи не се иска най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража.
Състоянието на прегазеното дете продължава да и лекарите от плевенската болница не дават никакви надежди за живота на малката Сара.
 
04.10.2018, 10:18 часа
10534 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha