Автопаркът на МВР-Видин е обновен с 33 нови служебни коли

Автопаркът на МВР-Видин е обновен с 33 нови служебни коли Днес директорът на областната дирекция на МВР във Видин старши комисар Петър Коцин връчи ключовете на нови високопроходими автомобили за служителите на реда от региона. Придобивките са 30 коли Great Wall Hover и 3 VW Tiguan. Те са предназначени за опазване на обществения ред в граничната област. Новите автомобили са разпределени както следва:
- 18 автомобила за полицейските служители от РУ-Видин;
- Осем автомобила за униформените от РУ-Белоградчик;
- Пет автомобила за полицаите от РУ-Кула.
- Един автомобил за служителите от отдел „Охранителна полиция“ в областната дирекция;
- Един автомобил за служителите от група „Миграция“ в областната дирекция.
Безаварийно ползване на новите коли, по-добра мобилност и ефективност в ежедневната работа, пожела старши комисар Петър Коцин на полицаите.
Моторните превозни средства са оборудвани с комуникационен терминал ТЕТРА, система за автоматична идентификация на регистрационните номера на моторните превозни средства, таблетно устройство, светлинно-звукова система, конуси с разтегателни бариери.
ОДМВР-Видин получи 33 от общо 341 нови служебни автомобила, доставени на вътрешното ведомство,  в изпълнение на проект по Фонд „Вътрешна сигурност“ на ЕС „Подкрепа за справянето с миграционния натиск по българските външни граници“.
11.10.2018, 16:43 часа
4619 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha