Интерпол издирва с червена бюлетина Малката Бирма

Интерпол издирва с червена бюлетина Малката Бирма Интерпол обяви за издирване с червена бюлетина и Георги Станоев - Малката Бирма - един от така наречените Трите Бирми - баща и двама синове, личи от сайта на международната полицейска организация. В края на септември от прокуратурата обявиха, че Евлоги Станоев и двамата му синове - Георги и Антон, са обявени за общодържавно издирване и обвинени задочно заради канала за цигари, разбит в Пловдивско, а в София бяха претърсени техни заведения - ресторантите "Бест" и "Везувий". Зам. главният прокурор и доскорошен шеф на спецобвинението Иван Гешев пък обяви, че държавното обвинение проверява дали проверените ресторанти са ползвани за пране на пари.
След акцията срещу Бирмите бяха атакувани и известните бизнесмени Ветко Арабаджиев и Миню Стайков, както и семействата им.
Първи за издирване от Интерпол бе обявен 35-годишният Антон Станоев. Първоначално за 28-годишния му брат Георги, станал известен с връзките си с някои от най-популярните фолк певици у нас, бе обявено, че няма данни да е избягал в чужбина, затова бе търсен само у нас. Бащата Евлоги Станоев-Голямата Бирма все още не е обявен за издирване от Интерпол.
13.10.2018, 13:36 часа
5725 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha