"Ботев"/Криводол/ нанесе първото поражение за сезона на „Огоста“ /Хайредин/

"Ботев"/Криводол/ нанесе първото поражение за сезона на „Огоста“ /Хайредин/ „Ботев“ /Криводол/ нанесе първа загуба на лидера във временното класиране „Огоста“ /Хайредин/, след като победи в истински голов трилър с 4:3 в среща от VII-тия кръг на първенството на врачанската „А“ областна група.
Срещата, която се игра на стадион „Ботев“, започна по-добре за домакините, които на полувремето водеха в резултата с класическото 3:0. Точни през първата част бяха на два пъти Благовест Ценов и Кристиян Илиев. През вторите 45 минути паднаха още четири попадения. Първо Александър Ангелов върна едно попадение за гостите от Хайредин, но Илиев с второто си попадение в двубоя даде отново аванс от три попадения на своя тим за 4:1.
„Огоста“  успя да върне още две попадения за 4:3 чрез капитана си Пламен Първанов и Теодор Валериев, но за повече силите на гостите не стигнаха. От тази загуба на тима от Хайредин се възползва съставът на „Монолит“ /Манастирище/, който спечели с 1:0 гостуването си на „Скала 2015“ /Оселна/ и поведе във временното класиране с актив от 23 точки. По толкова имат и вторият „Огоста“ /Хайредин/ и третият „Околчица“ /Моравица/, които обаче са с по-лоша голова разлика от временния водач.
14.10.2018, 12:19 часа
955 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha