Бременната Меган Маркъл и правилата, които трябва да спазва

Бременната Меган Маркъл и правилата, които трябва да спазва Едва от няколко дни знаем, че принц Хари и Меган Маркъл очакват бебе, а вече се появи всевъзможна информация около бъдещото щастливо събитие. Когато говорим за членове на кралския двор, няма как да не споменем и конкретни правила и препоръки, по които трябват да се водят.
Бременността, като един специален период от живота на жената, идва със своите ограничения. В случая на Меган (и на Кейт, и на други херцогини, принцеси и т.н.), те идват не само от лекарите, но и от кралските традиции и обичаи.
Дрехите
Облеклото си е предизвикателство пред всяка бременна. Още повече, ако трябва да спазва правилото, че не бива да показва почти никаква плът. И сега дрехите на Меган са стилни и в синхрон с благоприличието, но сигурно ще забрави и за големите рамене в следващите месеци. Промяната вече е видима.
Гаденето
Да, повечето бременни страдат от сутрешно неразположение. Но като си херцогиня, то не е само твой проблем, а на целия свят. Неведнъж чухме за Кейт Мидълтън при последната й трудна бременност, че няма да присъства някъде заради сутрешно гадене. Надяваме се Меган да изкара следващите месеци по-леко. Ако ли не, всички ще й съчувстваме.
Обувките
Основното кралско правило тук е пръстите на краката да не са на показ, колкото и да е горещо навън. Вече видяхме Меган да заменя токчетата с удобни, ниски обувки. За съжаление, няма да има този късмет всеки път и ще й се налага да бъде с не особено удобни модели, когато краката й са отекли.
Полът
В последно време е много модерно разкриването на пола на бебето да се превръща в истински празник. Но принц Хари и Меган Маркъл няма да могат да споделят тази новина на всеослушание до самото раждане.
Бебешката стая
Надали херцогът и херцогинята на Съсекс ще оставят подготовката на дома си за новия му обитател за последния момент, пише Lifestyle.bg. Но преди раждането могат да избират за детската стая само неутрални тонове, които по никакъв начин не разкриват пола на бебето.
Бебешко парти
Още една модерна измислица, от която Меган, ако все още беше просто актриса, вероятно щеше да се възползва. Baby shower партита се правят малко преди раждането, а идеята е да се съберат приятелки на родилката, които носят подаръци за бебето.
Според кралския етикет, това е проява на лош вкус, но няма категорична забрана за тях. Сигурни сме, че бъдещият наследник няма да остане без достатъчно играчки и без това парти, пише Reader's Digest.
Съобщаване на раждането
Не сме си и помислили, че Меган ще обяви в Twitter, че е родила. Най-малкото, защото вече няма профили в социалните мрежи. Щастливата новина се съобщава първо на кралицата, а след това глашатаят на Бъкингамския дворец тържествено обявява раждането на новия кралски наследник.
Одеялото за изписването
Често то попада в списъка с подаръци, които приятелките на родилката й подаряват. Но Меган няма нужда от подобен подарък, защото от един век насам този аксесоар за кралските бебета се прави по поръчка само от една фирма - G.H. Hurt & Son.
Първата снимка на бебето
Новият кралски наследник е роден преди броени часове, повит и готов да бъде показан на света. Снимката от изписването на принц Луис пред няколко месеца предизвика вълна от коментари как е възможно Кейт Мидълтън да изглежда толкова добре половин ден след като е родила.
Е, Меган трябва да се готви за същото, защото появата пред десетките фотографи на стълбите на родилното е една от кралските традиции, която няма как да бъде нарушена. А Маркъл надали ще се позволи да изглежда по-зле от Кейт.
Имената
По традиция, кралските наследници имат поне три имена. То едно не е лесно да се измисли, пък три съвсем. Но, такива са правилата.
Детегледачките
Не сме си и помисляли, че Меган ще трябва да се справя сама с грижите за новороденото. На тяхно денонощно разположение ще бъдат две детегледачки, готови да я отменят във всеки момент, за да може да си почине. Е, завидяхме й.
21.10.2018, 10:51 часа
1428 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha