„Боен клуб Сила“/Враца/ с европейска титла и второ място по ММА /снимки/

„Боен клуб Сила“/Враца/ с европейска титла и второ място по ММА /снимки/ На провелото се на 20 и 21 октомври в „Арена Шумен“ Европейско първенство по ММА за момчета, кадети и юноши врачанските бойци на „Боен клуб Сила“  успяха да спечелят две призови места.
Цветомир Тодоров, който е 7-кратен републикански и 6-кратен балкански шампион, стана и Европейски шампион по ММА при юношите в категория до 61 кг. След блестяща игра в четвъртфинала  Цветомир успя да надиграе състезателя на Турция. На финала се изправи срещу Ивелин Добрев, с който направиха атрактивна среща, спечелена от Цветомир  в третият рунд  с технически нокаут. Така врачанинът се окичи с европейското злато.
Николай Цветков е републикански шампион за 2018г., което му осигури квота за европейският форум през октомври. Цветков игра в категория до 48 кг. при момчетата, където се представи отлично. В първата си среща успя да надвие по точки представителя на Украйна, след което отстрани друг опонент от България, което му осигури участие на финал. В нея се изправи срещу друг състезател на Украйна , когото не успя да надиграе и загуби с ключ. Второто място на Цветков бе задоволително за първо участие на голям форум на младият боец. 
Българският национален отбор спечели отборната купа, като след тях се наредиха Украйна , Португалия, Турция и Албания.
Равносметката от Европейският шампионат по ММА е златен и сребърен медал за врачанските бойци. Треньорите Асен Асенов и Ивайло Русинов с гордост поздравяват своите възпитаници за добре свършената работа. Целите им са постигнати на 100% благодарение на усърдието на момчетата по време на подготовката. Екипът на „Боен клуб Сила“ благодари на всички който помагаха за подготовката на момчетата и не на последно място на спонсорите на клуба.
23.10.2018, 16:16 часа
2139 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha