„Септември“ /Гложене/ изненада неприятно „Манастирище“

„Септември“ /Гложене/ изненада неприятно „Манастирище“ „Септември“ /Гложене/ записа изненадваща победа като гост с 1:2 на един от претендентите за челните места „Манастирище“ в среща от IX-ти кръг на първенството на „А“ областна група на Врачанско. Домакините поведоха в 20 минута, след като Александър Герасимов засече остро центриране на свой съотборник за 1:0. Натискът на „Манастирище“ продължи и те можеха да удвоят резултата в 33 минута, след като получиха право да изпълнят дузпа, която героят в този мач Юлиян Ангелов спаси. В последни пет минути на полувремето гостите шокираха домакините като стигнаха до изравняване на резултата, когато защитникът Калоян Венков беше точен за 1:1.
В началото на втората част домакините бяха попарени за втори път, след като голмайсторът на „Септември“ Цветелин Стефанов даде преднина на своя тим за 1:2. До края на мача в истински герой се превърна стража Ангелов, който спаси куп изстрели към неговата врата и запази аванса на своя тим. Играещият мениджър на „Септември“ /Гложене/ Красимир Дилянов, който не взе участие заради контузия, остана крайно доволен от победата на своя  тим, която ги изкачи на четвърто място във временното класиране с актив от 10 точки.
В друга среща от кръга „Монолит“ /Манастирище/ успя да се завърне на първо място в групата след като спечели гостуването си на „Миньор 2017“ /Згориград/ с 2:4. Точни за успеха бяха Георги Иванов и Владимир Вълов с по две попадения, а Иван Митов от домакините отчете своите с два гола.
Останалите срещи от кръга завършиха при резултати : „Искър 1923“ /Роман/ – „Ботев“ /Криводол/ – 0:0, „Ботевъ“ /Брусен/ – „Околчица“ /Моравица/ – 5:3, „Скала 2015“ /Оселна/ – „Ботев“ /Рогозен/ 0:0. Съставът на „Огоста“ /Хайредин/ почиваше в този кръг.
Във временното класиране води състава на „Монолит“ с 20 точки, следван от „Огоста“ /Хайредин/ с 16 точки и два мача по-малко и „Околчица“ /Моравица/ с 13 точки.
30.10.2018, 14:34 часа
1158 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha