„Манастирище“ нанесе втора загуба на „Огоста“ /Хайредин/

„Манастирище“ нанесе втора загуба на „Огоста“ /Хайредин/ „Манастирище“ успя да спечели трите точки от гостуването си на втория във временното класиране „Огоста“ /Хайредин/, след като се наложи с 3:1 в среща от X-тия кръг на „А“ областна група на Врачанско.
Двубоят започна по-добре за домакините, които поведоха след точно изпълнена дузпа от Пламен Първанов, но гостите се възползваха от по-голямата умора на футболистите от Хайредин, които през седмицата играха с третодивизиония състав на „Локомотив“ /Дряново/ за купата на Аматьорската футболна лига, и стигнаха до пълния обрат след попадения на Александър Герасимов, Павлин Димитров – Пинко и Георги Влайчовски. След тази победа „Манастирище“ успя да нанесе първа домакинска загуба за този сезон за състава на „Огоста“.
В друга среща от кръга добре представящият се до момента състав на „Септември“ /Гложене/ допусна загуба с 2:1 при визитата си на третия в класирането „Околчица“ /Моравица/. Водените от своя играещ мениджър Красимир Дилянов футболисти на „Септември“ стояха добре почти през всичките 90 минути, но имаха лошия късмет да си отбележат автогол през първото полувреме за 1:0. Все пак Денис Робертинов върна своите в мача след като изравни за 1:1 през втората част, но Радослав Георгиев се превърна в герой за домакините след като се разписа за 2:1 в самия край на двубоя и донесе трите точки за своя тим.
В останалите срещи от кръга „Ботев“ /Рогозен/ победи с класическото 3:0 „Ботев“ /Криводол/ , а „Искър“ /Роман/ спечели с минималното 1:0 домакинството си срещу „Миньор 2017“ /Згориград/.  Днес от 14:30 часа ще се изиграе последната среща от X кръг между „Ботевъ“ /Брусен/ и „Скала 2015“ /Оселна/.
Във временното класиране водач продължава да е „Монолит“ /Манастрище/ с 20 точки, следван от „Огоста“ /Хайредин/ и „Околчица“ /Моравица/ с по 16 точки, но двата тима са с мач по-малко.
04.11.2018, 13:48 часа
1329 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha