От последните минути: Кола помете жена на пешеходна пътека във Враца /снимки/

От последните минути: Кола помете жена на пешеходна пътека във Враца /снимки/ Възрастна жена е била пометена от кола на пешеходна пътека на един от най-натоварените булеварди във Враца – „Васил Кънчов“, видя първо репортер на агенция BulNews.bg.
Инцидентът е станал преди минути на пешеходната пътека при бензиностанция „Лукойл“. Около 70-годишна жена тръгнала да пресича шосето, когато била блъсната от лек автомобил „Нисан Алмера“. Възрастният човек зад волана обясни, че е бил спрял да пропусне други две пешеходки. След това той потеглил, като не очаквал и тя да тръгне да пресича.
Жената лежеше на асфалта, като състоянието й видимо е тежко. След минути на местопроизшествието пристигна екип на Спешния център, като медиците натовариха жената в линейка и я откараха в болница.
На натоварения булевард за минути се образува огромно задръстване. Патрулиращ в района униформен полицай станал свидетел на инцидента и веднага позвънил на колегите си. До пристигането на служители на КАТ той сам регулирал трафика по булеварда. 
07.11.2018, 11:47 часа
14340 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha