Потресаваща безсърдечност! Дробят хляб с антифриз на бездомните кучета в Мездра /снимки/

Потресаваща безсърдечност! Дробят хляб с антифриз на бездомните кучета в Мездра /снимки/ За потресаващо безсърдечие на жители на Мездра алармират от фондация „Анимал хелп“ в железничарското градче. Момиче се натъкнало на купа хляб, надробен в антифриз.
Случката е станала навръх християнския празник Архангеловден. Вместо да покажат смиреност и милосърдие, неизвестни са решили да избият беззащитни животни, като ги отровят. Атаката е насочена срещу бездомните кучета около блок „Леденик“ 3 до комплекс „Калето“. На смъртоносната попара обаче е напълно възможно да се натъкнат и домашни любимци.
„Младо и здраво мислещо момиче е намерило тази купа с антифриз и хляб, който веднага е изхвърлило. Бива ли да сте толкова жалки и безхаберни, бе граждани от община Мездра? Ще бъдете съдени! Кармата чука на вратите ви!!!“, пишат от сдружението на зоолюбителите.
Същия ден хора намерили агонизиращо куче със симптоми на отравяне в района. Рижка или Шушка, както я наричат живеещите в квартала, била закарана незабавно във ветеринарна клиника. Доброволците от фондацията направили всичко по силите си да спасят четириногото, като му включили системи, но за съжаление то починало.
Историята предизвика стотици гневни коментари в социалната мрежа. Хората са уверени, че не това е метода за справяне с проблема с бездомните кучета. Те настояват зоополицията да си свърши работата и да накаже с цялата тежест на закона виновника за смъртта на животинката. Дори и да не успеят да го заловят, хората са уверени, че всичко на света се връща и безсърдечният убиец ще получи кармично възмездие.     
 
09.11.2018, 15:12 часа
6216 1
Коментари

много кучкари бре

09.11.2018, 23:12 часа
Абе на някой му е писнало от такива организации като анимал хелп!Развъждат улични кучета нарочно!Баси тъпия народ!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha