Скандал на протеста край Враца! Част от хората търсят човека, който им е обещал по 30 лв. на калпак /снимки/

Скандал на протеста край Враца! Част от хората търсят човека, който им е обещал по 30 лв. на калпак /снимки/ Скандал съпроводи протеста, който е организиран за поредна неделя във Враца, видя репортер на агенция BulNews.
Преди около час голяма група хора, които са недоволни от политическата система, цените на горивата и данъците блокираха частично трафика по международния път Е-79 между Мездра и Ботевград. Преди това протестиращите се събраха на пл. „Св. Софроний Врачански“ и потеглиха с автомобилите си към бензиностанция „Ромпетрол“, където са и в момента.
Съгласно уговорката на организаторите с полицията, затворена за движение е само едната лента в посока Враца, а през другата преминават камионите и колите в посока Дунав мост 2. По-късно събралото се множество наруши договорката и напълно блокира минаването и в двете ленти.
Скандал обаче помрачи революционната обстановка на пътя. Част от протестиращите започнаха да търсят човека, който им обещал по 30 лв., за да участват в днешната демонстрация. Мъжете негодуваха на висок глас и питаха кой ще им плати, тъй като плащачът изчезнал. Свидетел на ситуацията стана и кореспондентът на една от националните телевизии, който веднага започна да разпитва за тези тайни уговорки.
На този етап не е ясно дали това е истина или скандалджиите са нарочно изпратени провокатори, чиято цел да е да вкарат разкол сред протестиращите.
25.11.2018, 15:48 часа
16756 1
Коментари

бре

25.11.2018, 19:40 часа
Епа да идат у герб щом са им обещали,там се плаща на провокаторите!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha