„Синя Враца“ събра левскарите на Коледен банкет и подари заря на съгражданите си /снимки/

„Синя Враца“ събра левскарите на Коледен банкет и подари заря на съгражданите си /снимки/ Фракцията на организираните привърженици на столичния гранд „Левски“ – „Синя Враца“, снощи вдигна празничен банкет в центъра на града.
На "синия" купон гости бяха ММА боецът Георги Валентинов, който е бивш на Златка Райкова, и професионалният боец Дани Илиев от „София Запад“, както и момчетата от плевенския „Вандалс“. Специален гост бе представителят на НКП Любомир Костадинов – Любо Младежа. 
Датата на банкета не е случайно избрана на 1.3.1.2 ACAB day.
На Коледния банкет присъстваха над 80 човека, като тържеството бе уважено дори от известни магистрати, адвокати и бизнесмени от региона. 
„Синя Враца“ е сравнително млада организация, основана е на 28-ми май 2016 година, а създателите й вече са превърнали синия Коледен купон в традиция. Фенклубът на фракцията се намира срещу ресторант "Вили" на площад "Родина", а в състава й са не само крайни ултраси, а и местни бизнесмени и адвокати. 
Както на стадиона, така и в ресторанта, купонът нямаше как да мине без фойерверки. Подарък от врачанските левскари за съгражданите им бе красиво пиротехническо шоу.
14.12.2018, 13:03 часа
12255 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha