Това е шофьорът, който едва не уби полицай, след като не спря за проверка

Това е шофьорът, който едва не уби полицай, след като не спря за проверка Столичната дирекция търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на 23-годишния Захари Чернев, съобшиха от пресцентъра на МВР.
Според събраните до момента данни това е мъжът, блъснал с колата си и ранил тежко униформен служител.
Както вече съобщихме, снощи, минути след 23 часа, на столичния бул. „Ал Малинов“, полицейски екип забелязва „Фолкваген“, за който е имало съмнение, че няколко пъти не се е подчинявал на полицейски сигнали за спиране.  

Полицай е в болница, след като бе прегазен от джигит в София

При предприети полицейски действия и подаване на сигнал, шофьорът извършва маневра на заден ход, симулирайки намерение за спиране, удря паркиран лек автомобил, рязко потегля, блъска униформения полицай и успява да избяга. Пострадалият служител е настанен в болница с множество травми. В хода на оперативните действия автомобилът е открит изоставен в района на „Студентски град“. До този момент не е установено местонахождението на шофьора.
Гражданите, които имат допълнителна информация, свързана с извършителя на престъплението, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел 112 или в най-близкото поделение на МВР.
16.12.2018, 13:42 часа
1158 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha