Извънредно! Пребиха до смърт мъж във Видинско след пиянски скандал

Извънредно! Пребиха до смърт мъж във Видинско след пиянски скандал Жестоко убийство потресе Видинско, научи BulNews.bg. Мъж е бил пребит до смърт от гостенин в дома си, с който били седнали на разпивка.
Жестокото престъпление е извършено още миналата седмица в Димово. В петък жителка на градчето сигнализирала в полицията, че зет й не е напускал дома си от известно време. На адреса незабавно пристигнал екип от полицаи, които влезли в жилището на 60-годишния мъж. В една от стаите на дома сред бутилки алкохол било намерено тялото му. По него имало видими следи от наранявания, а аутопсията потвърдила първоначалните съмнения за насилствена смърт.
Криминалисти незабавно започнали разследване по случая и бързо успели да го разплетат. Оказва се, че миналата седмица жертвата бил поканил на гости свой познат – 31-годишен от същото градче. Двамата седнали на маса и се почерпили солидно с алкохол. Под влияние на множеството питиета, двамата мъже се скарали. По-младият скочил на домакина и го повалил на земята. С невиждана ярост той започнал да го рита, като продължил, докато приятелят му издъхнал.
Късно снощи предполагаемият извършител е задържан в полицейския арест за срок от 24 часа. В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия служители на РУ-Белоградчик, сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР-Видин и криминалисти от ГДНП-МВР събрали достатъчно данни за съпричастността му към деянието. Повдигнати са му обвинения за умишлено убийство. Работата по разследването продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Видин.
 
21.01.2019, 11:05 часа
6813 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha