Ексклузивно в BulNews: Известен адвокат от Бяла Слатина си свали гащите и поиска от клиентка орална любов /видео и снимки/

Ексклузивно в BulNews: Известен адвокат от Бяла Слатина си свали гащите и поиска от клиентка орална любов /видео и снимки/ Скандален случай разтърси Бяла Слатина вчера, научи ексклузивно агенция BulNews. 
22-годишна жена обвини адвокатa си в сексуален тормоз. За шокиращото изживяване в кантората на Калин Кънчев в центъра в града пред наш репортер разказа самата потърпевша Селесте Емилова, която вече е подала жалба в полицията. 
Вчера сутринта младата жена посетила адвокат Кънчев, за да оформят документите по делото срещу бившия й съпруг за издръжка на децата им. По думите й обаче визитата не минала според очакванията.
„Направи ми впечатление, че през цялото време Кънчев ме гледа странно и се подсмихва. След като написахме всичко станах да си ходя, а той ме спря и ми каза: „Аз казвал ли съм ти, че те харесвам“. Заключи вратата и седна до мен, хвана ми ръцете и започна да ме дърпа, да ме мачка и да се опитва да ме целуне. Опита се да ми съблече блузата, като не преставаше да ме целува и да ми говори, че ме харесал отдавна. Изведнъж си свали дънките, извади си пениса и поиска да му правя орална любов с думите „една свирка ще ми направиш само“. Казах му, че нищо няма да му направя и се молех да отключи вратата и да ме пусне, а той взе да ме подканя да легнем на дивана и само да се целуваме“, разказва Селесте.
Тя казала на адвоката, че роднините й я чакат в кола пред офиса и го заплашила, че ще крещи, ако не я пусне. Тогава той отключил вратата и Селесте веднага побягнала и разказала на роднините си за станалото, след което подала жалба в полицията.
По-късно същия ден младото момиче и роднините й се върнали в кантората на адвоката, за да му пискат сметка за стореното /на видеото/. По думите на Селесте адвокатът бил употребил алкохол, а в края на срещата им се качил в джипа си и потеглил на някъде. 
В града адвокат Калин Кънчев е известен като любител на чашката, като преди три години е имал проблеми със закона и срещу него е била подадена жалба. Репортер на BulNews се свърза с него, за да коментира случката и подадената жалба срещу него. По думите му обаче, обвиненията на момичето са измислица. 
„Всеки може да се оплаква от каквото си иска. Нищо не е ставало в кантората ми, нищо не е имало. Това са някакви измислици и глупости“, заяви Кънчев и допълни, че и той ще подаде жалба срещу Селесте и роднините й за заплахи за убийство, които му били отправили.
В момента в полицията в Бяла Слатина е започнато разследване по сигнала на 22-годишната жена. 


06.02.2019, 09:29 часа
33824 15
Коментари

латинка

06.02.2019, 23:36 часа
този каде то снима се казва игнат и лихвар и боклук тои ги е накарал зада вземе пари от човека това е пълна лъжа да провери полицията колко жалби има срещу този игнат колко хора е бил на колко хора парите е взел полицаи те го познават много добре

чичак

06.02.2019, 23:28 часа
Абе тази е лешетарка наи мръсната напаст лъже бащаи ги кара да лъже да вземат някои лев от човека боклуци лихвари и измамници

възмутен

06.02.2019, 23:01 часа
За няколко лева са готови да съсипят името и авторитет на човек. Всякакви схеми измислят. Това може да се случи на всеки работещ с хора. Трябва ли всеки адвокат да сложи камери в кантората си за да доказва че няма сестра.

Курвата тя

06.02.2019, 18:09 часа
Ооо следващия път като доидеш да те еба за 20лв. ща снимам и ще те пусна лично в нета да та видат къв боклук си!

6tangata i mastikata

06.02.2019, 16:55 часа
po princip e ubava pi4ka verno bixme q uvajile i dvamata ama pa 6to nee dala na 4oveko verno on ni be6e advokat ednajka ni oprai s uslovna golem e pi4aga

!!!

06.02.2019, 15:33 часа
Щом баща и е продава значи тия цигане са от калайджите , па тия се хвалат че са паралии от къде да знам че миризливата циганка не имала пари да си плати на адвоката за услугата. За това може да и е задържал документите ?!?

Venko

06.02.2019, 14:27 часа
обаче бих я опънал един път :D

лихвар

06.02.2019, 14:09 часа
кинтите от продажбите и изнудванките на селесте бащата дава на лихва в махалата в бяла слатина

перде

06.02.2019, 14:02 часа
задължително ли трябва да постелеш одеяло за една свирка?

ЛАТИНКОВЦИ

06.02.2019, 13:56 часа
я да каже тая гад селесте колко пъти баща и я продава за по 2-3 хл. лева за съпруга в ставерци,кнежа ,селановци и т.н.но я научиха вече и "таткото" смени тактиката
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha