Този луд, луд Северозапад! Камера във вход на блок във Враца засне младеж да уринира и онанира /снимки и видео/

Този луд, луд Северозапад! Камера във вход на блок във Враца засне младеж да уринира и онанира /снимки и видео/ Жителите на един от блокове на Стария пазар във Враца останали потресени, след като изгледали записите от камерата на входа си. На тях била запечатана бруталната постъпка на непознат младеж.
Стряскащите кадри от камерата възмутените врачани изпратиха в рубриката „Ти, репортерът“ на агенция BulNews.
Потърпевшите поясняват, че записът е от един от блоковете ОНС и е направен вчера посред бял ден.
Заради многото вандалски прояви, хората се принудили да поставят записващо устройство, за да видят кой върши безчинства в жилищната им сграда. Вчера, след като минали през поредната воня до входната врата на блока, обитателите му веднага започнали да преглеждат записите от камерата. 
На тях се вижда как към 13.30 часа млад мъж влиза в блока и още докато затваря входната врата започва да си разкопчава панталоните. Перверзникът най-безцеремонно вади от гащите си мъжкото си достойнство, отива до стената и я опикава цялата. 
Скандалното му поведение обаче не свършва до тук. След като се облекчава, младият мъж решава и че ще мастурбира. Самозадоволяването му обаче е прекъснато от шум, който го стряска и той мигом хуква да бяга.
Потърпевшите, предоставили ни записа, призовават полицията и прокуратурата да задържат перверзника и да го накажат с цялата тежест на закона, за да не си и помисля друг път за подобни изяви. 


20.02.2019, 10:20 часа
23439 8
Коментари

Цене Уестия

21.02.2019, 00:42 часа
Това момче идваше при мен да се моли да ми духа аз се съгласих

бръснара

20.02.2019, 20:58 часа
съгласен съм за всякакви коалиции,мисла да навлизам и в политиката от към малорад за начало.кой го не е имало като бях на дюнерите на дивия и ви чаках на широкото мама ви,напишете си имената не се перчете с някакви талиги и дрога а си дайте имената

Стоян Колев

20.02.2019, 13:14 часа
Ей Бръснарче, дай да се обединим и да ги намерим тия, ако трябва ще дойда с Митьо да факинг айз. Щанга ибеж ли са, бе маняк. Ако продължиш да дразниш, ще пратя моите братлета от Кемера да те накажат. после ще полеем с масивно количество флекс

Hihihi

20.02.2019, 12:57 часа
Тия пък...полицията да направела нещо.Хахаха.Полицията е сборище от наши,ваши,татини,мамини,партиини членове и т.н.Тя не е назначена да работи,а да осигурява чадър.Знаем къде и на кого.

6tangata i mastikata

20.02.2019, 12:11 часа
abe brasnar 6to sa skri onia den kogi re4e da sa bieme be 6a6av si po celata glava naze si ni znaa celio grat i znaat 4e karame Q7 i S klasa i sme mutri a too mangal moo da go bieme koga si sakame

Колю

20.02.2019, 12:08 часа
ей копиле долно ше те намера и ше те изтумба данеси у вазе тами пикаеш у блоко обещавам ти че лично ше те намера и те корма и око нема ми мигне верицата ти ши ** яя и драги съграждане на другите блокове и вие си сложете по някоя камерка да вие убаво

БАЙ ШИЛЕ

20.02.2019, 11:46 часа
ДЕЕЕЕБА И МАНГУСТА ДОЛНА ДЕЕЕЕЕЕЕБА! КАСТРАЦИЯ НА МЕСТО МАМКА ТИ ПРОСТА!

бръснара

20.02.2019, 10:51 часа
щангата и мастиката да му ядат черната ....долните незнайни наркомани,дето тук се пишат за да ги знаят все някъде
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha