Алекс Сърчаджиева с разтърсваща изповед след смъртта на Ласкин /видео/

Алекс Сърчаджиева с разтърсваща изповед след смъртта на Ласкин /видео/ Александра Сърчаджиева с първо интервю 40 дни след смъртта на актьорът Иван Ласкин. За ужаса и болката, който изживява всеки ден тя разказа пред Нова телевизия.
Днес Алекс разказа със сълзи на очи как дъщеря им преживява всичко. София тъгува много за татко си. „Когато видиш тези очички като маслинки, а те са тъжни и тя ти казва: "Мен сега кой ще ме пази?". Казвам: "Аз ще те пазя", но тя казва: "Не, ти не си тате", разказа Сърчаджиева.
Тя сподели и още тъжни моменти: "София приема много трудно всичко това. Те имат много силна връзка. Не знаех как да подходя в началото. Обадих се на психолог, за да питам дали да й кажа, кога и как.
Посъветваха ме да го направя веднага. Когато й го съобщих, тя се обърна срещу мен и ми каза, че съм най-гадната майка на света. След което ми каза, че трябвало да й го кажа, като стане на 10 години. Явно в нейното съзнание тогава ще е достатъчно голяма.
Питах я какво да ѝ казвам две години за баща ѝ? Че е на лов, на турне? Първо не искаше да е при мен, но после се вкопчи в мен. Беше ми сърдита, защо не е била на погребението, после ме помоли да я заведа на гробища. Това беше най-ужасната гледка, която съм виждала в живота си - малко дете, с букет цветя на пресен гроб. Тогава тя ме попита "Той тук ли е?", отвърнах ѝ, че да и тя ме пита "Можеш ли да го изровиш, за да го прегърна".
Актрисата все още не може да проумее, че случващото се е истина. "Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад. И никой няма как да ми помогне. С това ще трябва да се справя само и единствено аз. Обаче аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знае накъде. Не знам, не знам, не знам как. Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен", сподели Алекс Сърчаджиева.
"Животът ми днес е тъга, той е спрял, не го живея. Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка", сподели още тя.
„Аз съм в нищото. На дъното съм все още. Объркана съм много, не знам точно какво ми се случва, как да се измъкна. Истината е, че се чувствам като едно малко дете, което го е страх от неизвестното, само, изгубено в гората”, споделя актрисата.
Тя обясни, че 40 дни след смъртта на Иван, е в ступор, има много емоции в себе си.
„Искам да хвърлям, да викам, да крещя, да рева. Имам огромна нужда. Искам да изпотроша всичко, да излея всичките си емоции, но да излезе всичко това, което в момента е в мен, защото то ме задушава и не мога да си поема въздух”.
Алекс разказва, че единственото, което я крепи е дъщеря й: „Трябва да продължа напред, защото това дете оттук нататък ще разчита единствено и само на мен. Страх ме е как ще си отгледам детето. Не съм си представяла живота си по този начин никога. Не съм си представяла, че ще загубя мъжа до себе си, че трябва да отговарям на въпросите на едно дете защо Господ прибира добрите хора, а лошите ги оставя. Иван беше всичко за мен. Знам, че трябва да съм силна, но истината е, че се уморих да съм силна”.
„Ударих дъното по всякакъв начин – физически, психически, емоционално, финансово”, споделя актрисата.
„Моят живот е момента е спрял, тъга. Викам си: „Какво съм била в предишния живот, какво съм причинила на хората, че да мина през това, през тази болка", казва Алекс.
„Той не искаше да умре. Когато се видяхме с него на 20 декември, той ми каза: ”Ей, Саше, ще се справя, ще изляза от тук, ще си отгледам детето, ще отидем на едно кратко пътуване”. И аз му казах: „Да, ще отидем”. Плакахме много тогава и двамата. И той отиде на пътуване. Но аз останах на гарата”, разказва Алекс за последния си разговор с Иван.
Въпреки всичко обаче Алекс благодари на лекарите от Втора градска и ВМА за това, което са направили за любимият ѝ мъж.


24.02.2019, 12:15 часа
1596 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha