Талант от "Гласът на България" ще пее в подкрепа на Калин Ячовски от Враца

Талант от "Гласът на България" ще пее в подкрепа на Калин Ячовски от Враца Талантът от "Гласът на България" Галин Снежанов ще пее на благотворителния концерт в подкрепа на Калин Ячовски от Враца, научи BulNews.bg. Събитието ще се проведе на 19 март от 19 часа в градска концертна зала.
Припомняме, че младият врачанин се бори с коварната болест на двигателния неврон, която се изразява в увреждане на шийни коренчета и нерви. Болестта се развива много бързо и само за няколко месеца състоянието на Калин се влошило драстично. 
Надежда за пълно възстановяване има. Калин се нуждае спешно от 2 интензивни курса трансплантации на стволови клетки в болница в Истанбул. Сумата за лечението обаче е непосилна за близките на момчето. Необходими са 20 000 долара, които да се съберат до 23 март. 
На помощ на младежа се притекоха неговите приятели. Те правят всичко по силите си да го подкрепят в тежкото изпитание. Организирана е мащабна благотворителна акция в подкрепа на Калин, има открита дарителска сметка, а на много места в града са поставени кутии. 
Поредната сърцата идея на приятелите на Калин е благотворителен концерт, който те успяха да организират за броени дни. В него се включва 26-годишният Галин Снежанов, който преди седмица взриви публиката на музикалния формат „Гласът на България“. Макар да не успя да впечатли журито и да не продължи напред, младежът получи подкрепата на своите съграждани.
Освен него, участие в благородната инициатива ще вземат и още много танцови състави и изпълнители от Враца и региона. На сцената ще излязат Танцова школа "Нанков", Спортен клуб "Харизма тийм". Илияна Колова, Жана Пчеларова, Десислава Костадинова, Ивета Яничкова, Цветилена Калинова, Любо Иванов, Филип Ангелов, Виктор Колов, Деян Ганецовски и Явор Илиев пък ще зарадват публиката с изпълнения на любими български песни.
Специална подкрепа на благотворителния концерт за Калин ще окаже танцов ансамбъл от град Мездра. Специално желание за участие изявиха и гайдари от Родопите.
Входът за концерта е свободен. Всеки може да дари колкото средства има желание и възможност в урна, поставена на влизане в залата. Който няма да успее да присъства на концерта, но иска да помогне, може да го направи на дарителска сметка с номер: 
IBAN: BG39FINV91501317291046
Титуляр: Калин Петков Ячовски
 
18.03.2019, 09:30 часа
7474 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha