Сияна Тихолова донесе два медала за КК "Компас"/Монтана/

Сияна Тихолова донесе два медала за КК "Компас"/Монтана/ Със златен и бронзов медал се завърнаха от републиканското първенство по олимпийско карате състезателите от КК "Компас"/Монтана/. Държавното първенство се проведе в столицата и в него взеха участие 512 състезатели от 33 клуба от цялата страна. И двете отличия спечели Сияна Тихолова.
Дъщерята на треньора на монтанския клуб Сергей Тихолов стана шампионка в дисциплината „ката”, след три победи с 5-0 съдийски гласа и една с 4-1. На „кумите” Сияна се класира на трето място в кат. до 30 кг., като само една точка не и стигна, за да играе финал. Играта на талантливата възпитаничка на КК Компас не останаха незабелязани от специалистите, които и предричат бляскаво бъдеще.
Останалите каратеки на монтанския клуб - Ина Валериева, Симеон Любенов, Стефан Богданов, Александър Светлозаров и Петър Петров не успяха да се преборят за място на почетната стълбичка.
„Някои от тях имаха реален шанс да играят за медал, но като че ли им липсваше и малко късмет”, заяви треньорът на "Компас". Той разкри, че заради отсъствието на една от състезателките клубът е изпуснал отборната титла на „ката”.
11.04.2019, 12:31 часа
1090 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha