Ексклузивно в BulNews! Борят се за живота на известен врачански лекар, следващите час-два са решаващи /снимка/

Ексклузивно в BulNews! Борят се за живота на известен врачански лекар, следващите час-два са решаващи /снимка/ Известен врачански лекар е пострадал тежко при нелеп инцидент тази нощ, научи ексклузивно агенция BulNews.
Началникът на АГО отделението на МБАЛ „Христо Ботев“ Иван Кръстев е бил премазан от лек автомобил, шофиран от негов приятел. Д-р Кръстев бил поканил на гости в село Горно Пещене близък човек и около 3 часа той решил да си ходи. Домакинът му отворил металната врата, за да изкара на улицата колата „Фолксваген Джета“ и след това затворил портата. Докато чакал госта да си тръгне, колата вместо напред, тръгнала с голяма скорост назад и го премазала във вратата.
Незабавно бил подаден сигнал на тел. 112, но спешните медици бързо разбрали, че техният колега е премазан до смърт и веднага го вдигнали за столичната болница ИСУЛ. По неофициална информация д-р Кръстев е с поне 4 тежки черепно-мозъчни травми и със сериозен кръвоизлив в лявата част на мозъка. Следващите час-два са решаващи за неговото оцеляване, като прогнозите на лекарите не са оптимистични.
Първоначално близките на популярния доктор се опитал да кажат пред полицаите, че е паднал и самонаранил, но спешните медици били категорични, че става въпрос за премазан от кола човек.
Целият инцидент е бил заснет от охранителните камери на къщата и записите вече са иззети от разследващите.
14.04.2019, 12:56 часа
28546 4
Коментари

!!!

14.04.2019, 17:48 часа
А докторите ни съветват не пийте и не пушете , вредно е за вашето здраве.

БамБам

14.04.2019, 16:38 часа
Дано прескочи трапа човека.Но едва ли до 3 сутринта са пили минерална водичка...След като има и опит за прикриване на случая...

Цене Уестия

14.04.2019, 15:36 часа
Алкохол баце,кво да прайш!А дано се оправи човека!

bb

14.04.2019, 15:26 часа
Ако е вярна информацията, Бог да му помогне, трите ми деца при него се родиха. Безспорен професионалист !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha