Извънредно! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, трафикът е затруднен /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, трафикът е затруднен /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79 между Монтана и Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. На прав участък гръцки шофьор на благоевградски ТИР тръгнал да заобикаля неравност на пътя и размазал бус с платформа, натоварена с два състезателни автомобила. Петимата души от Монтана в микробуса се връщали от участие в дрифта на картинг-пистата във Враца и е цяло чудо, че са останали живи.
Състезателните коли обаче са съсипани, като едната е направо за скрап. След сблъсъка тежкия камион продължил в насрещното и спрял на около 200 метра в канавката.
Два полицейски патрула са пристигнали на мястот на катастрофата. Заради изтеклото голямо количество масло, е дошла и пожарна, която трябва да изчисти пътното платно.
Трафикът в района на караванките край Бели Извор е затруднен и затова шофьорите трябва да се въоръжат с търпение, тъй като пострадалите возила все още са на пътя.
21.04.2019, 19:22 часа
17678 2
Коментари

На Бойко магистралите

23.04.2019, 06:57 часа
Пътувам всяка сутрин и вечер по този път. Пътя е по зле от третокласен, пропаднал е на много места, изхвърля те, след дъжд водата остава в платното. Маркировките са сбъркани има прекъснати линии във завоите и знаци разрешено изпреварване. #BGTOL

имало е яко люскане

21.04.2019, 21:01 часа
Е къде па по този път има дупки и неравности?Ма той е гладък като стъкло!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha