Трагедия! Почина дядото, пребит с бухалка от внука си във Врачанско

Трагедия! Почина дядото, пребит с бухалка от внука си във Врачанско 59-годишният мъж от от врачанското село Крива Бара, който беше пребит с бухалка от внука си, е починал и досъдебното производство по случая вече е за убийство.

Внук счупи черепа на дядо си във Врачанско

Припомняме, че битовият скандал се разиграл вечерта на 13 април Тогава криминално проявеният и осъждан 18-годишен Александър се е скарал с дядо си Любомир.
При разправията внукът нанесъл два удара с дървена бухалка в областта на главата на дядо си. От побоя 59-годишният мъж изпадна в кома, заради счупен череп и с кръвоизлив в мозъка. На 25 април той е починал в Университетска болница в Плевен и случаят вече е преобразуван в убийство.
Младежът е стар познайник на полицията. На 20 юни миналата година той беше задържан при акция на полицията в Козлодуй, като беше установено, че е засадил и отглеждал канабис в двора на баба си и дядо си в Крива бара. Тогава бяха изкоренени 43 стръка с канабис, всеки с дължина около два метра, като беше иззет и плик с готова продукция.
Иззетото количество беше с общо тегло над килограм и половина и на обща стойност 6 429 лв. Тогава все още непълнолетният Александър сключи споразумение с прокуратурата и беше осъден на пробация за срок от шест месеца. Сега обаче ще бъде обвиняем за убийство.
26.04.2019, 12:43 часа
5120 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha