Кощунство! Опитаха да убият щъркел край стадиона във Враца /снимки/

Кощунство! Опитаха да убият щъркел край стадиона във Враца /снимки/ Двама младежи от Враца откриха прострелян щъркел до стадиона във Враца, научи агенция BulNews. 
Сцената се разиграла преди около час. Безпомощната кървяща птица се опитвала със сетни сили да се придвижи по тротоара на ул. „Спортна“ в посока бул. „Васил Кънчов“, когато младежите Пламен Георгиев и приятелката му Анджелика Тошева я видели и веднага се опитали да й помогнат. 
Младежите сигнализирали за пострадалото животно на компетентните институции. След минути на място вече имало специалисти, които направили първоначален преглед и установили, че птицата е простреляна в крилото по време на полет. При падането беззащитното създание наранило сериозно и другото си крило. 
След минути птицата била вече поверена на експерти от Регионалната инспекция по околната среда и водите, които веднага уредили да бъде транспортирана до столична ветеринарна лечебница, където могат да се погрижат за нея.
Пламен и Анджелика разказаха, че от познати са научили, че сутринта в района на картинг пистата е имало инцидент с щъркел, но не са сигурни дали птицата, която са открили е пострадалата от сутринта. Младежите подозират, че някой целенасочено се опитва да убива предвестниците на пролетта във Враца.
 
03.05.2019, 16:53 часа
6473 3
Коментари

Стоян

03.05.2019, 22:18 часа
тва копиле къде стреля ше му напълна я газо с 13 нули и ма боли якоо за него да го вида за чии дедов стреля по птицата ей така МРЪШО РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ ПОКАЖЕШ И СЕ ГОТВИ ТВОЯ ЗАДНИК ДА НАДУПЧА браво на младите горд съм с вас за пример и чест стееее

Браво

03.05.2019, 18:06 часа
Браво на момчето и момичето!!!Докато има такива хора - има някаква надежда.А тоя дето посяга да убива животно без причина,след кратко време посяга и на човек без причина.Хубаво е и че съответните специалисти са реагирали.Само така!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha