Д-р Иво Ралчовски в Монтана: Северозападът е приоритет

Д-р Иво Ралчовски в Монтана: Северозападът е приоритет „Аз приемам каузата в тези избори да бъда представител на Северозапада в силната листа на ГЕРБ и СДС за предстоящите евроизбори. Моята номинация още веднъж доказва колко важен е нашият регион. Благодарение на усилената работа на правителството и евродепутатите от ГЕРБ Северозападът се развива и просперира. Моята цел е да защитя тази политика водеща до развитие и растеж. Уверен съм, че на 26 май хората ще изразят своята категорична подкрепа за ПП ГЕРБ и личностите, които успешно ще защитават българските интереси.” Това каза в Монтана кандидатът за евродепутат д-р Иво Ралчовски. Там той участва в събитие, на което бяха представени кандидатите на ГЕРБ и СДС за членове на следващия Европейски парламент.
Кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова бе категорична, че Северозападът е приоритетен регион. 
„Обнадеждена съм, защото видях инвеститори и български предприятия, които отговарят на световните и европейки стандарти. В тях работят много млади хора и в това е бъдещето. За да има икономически растеж и възраждането на Северозападна България да продължи ни трябва стабилност не само на национално ниво, но и в Европа.Затова на 26 май трябва а сме единни и на 12-тата година от членството на България в ЕС да гласуваме с номер 12 в бюлетината”, призова Лиляна Павлова. 
„Всички заедно за пореден път ще заявим подкрепата си за пътя, по който върви България. В листата на ГЕРБ са включени хора с богати биографии и експертизи. Нашата основна задача е да отстояваме българския национален интерес и да постигнем най-доброто за страната ни. Ние ще работим за защита на българското производство, земеделие и хората в България да имат справедливи и достойни доходи”, посочи кандидатът за евродепутат Ивелина Василева. 
Своята подкрепа за кандидатите на ГЕРБ и СДС изразиха общинският ръководител на врачанската структура Малина Николова и евродепутатът Владимир Уручев. 
„България трябва да защити своя положителен имидж, за да продължи европейското финансиране и развитие на страната ни. Затова на 26 май трябва да подкрепим най-силната листа с номер 12 в бюлетината”, обърна се към присъстващите Владимир Уручев.
На представянето на листата на ГЕРБ и СДС в Монтана присъстваха и  кандидатът за евродепутат Илия Лазаров, народните представители Дилян Димитров и Ирена Димова, областният управител на Монтана Росен Белчев, зам. областният управител Нина Петкова, кметът на Монтана Златко Живков, членове на общинските ръководства на ГЕРБ, кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
15.05.2019, 11:08 часа
2232 0