Кмет излиза на сцената на театъра в Монтана

Кмет излиза на сцената на театъра в Монтана Самодейната трупа при народно читалище "Развитие 1928" в монтанското село Замфирово ще гостува на областния град с комедията "Свекърва" по Атон Страшимиров. Жителите и гостите на Монтана ще могат да се насладят на искрената и завладяваща игра на театралите на 25 юни от 19.30 часа. Режисьор и главен герой в постановката е кметът на берковското село Ангел Ангелов.
"Пиесата е играна от нашия самодеен театър някъде 1985-86 година. Сега решихме да я поставим отново, за да покажем на младите хора какви са били отношенията между снаха и свекърва, старото и младото поколение."
Постановката бе играна на сцената в селото премиерно преди месец и предизвика бурните аплодисменти на публиката. Екатерина Куздова в главната роля на свекървата прави роля, достойна за всяка софийска сцена. За това й помагат и останалите актьори, които са не по-малко автентични - Русалка Йосифова, Веселина Станкова, Мария Рангелова, Димитър Иванов, Кристиян Петров, Красимира Найденова, Красимира Панталеева, Диляна Иванова, Соня Христова, Илия Илиев и Ангел Ангелов.
Въпреки самородния талант, излизането на голяма професионална сцена вълнува трупата и актьорите ще се радват, ако и в Монтана салонът е пълен с публика.
21.06.2019, 16:10 часа
2098 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha