Първо в BulNews! Lidl затваря един от магазините си във Враца, вижте защо

Първо в BulNews! Lidl затваря един от магазините си във Враца, вижте защо През следващата седмица веригата Lidl ще затвори един от двата си магазина във Враца, съобщиха от компанията.
Това е част от серията от обновявания за осигуряване на допълнителни удобства при пазаруването на клиентите в обекта, който се намира на ул. „Стоян Даскалов“ №3.
Магазинът в ж.к. „Сениче“ ще бъде затворен за посетители във вторник и сряда следващата седмица /23 и 24 юли/ и ще отвори отново в четвъртък /25 юли/. За всички клиенти на този обект веригата е подготвила и специален подарък – за всяка покупка тази събота /20 юли/ те ще получат талон за 5% отстъпка. Талоните ще важат еднократно на 23 и 24 юли за покупки в другия обект на веригата, намиращ се на ул. „Васил Кънчов“ №21 /до Автогарата/.
Промените имат за цел да осигурят по-добро потребителско изживяване за клиентите, като направят пазаруването още по-удобно и лесно. Предлагайки разнообразна гама от продукти с оптимално съотношение качество-цена, съчетана с новата по-лесна и по-удобна подредба на магазините, „Лидл България“ помага на клиентите си да пестят средства и време при осигуряването на качествени продукти за своето семейство. Основните акценти при реновирането на обектите са по-модерна визия, повече простор и комфорт за клиентите и служителите, както и използването на най-съвременна техника и оборудване. Едно от улесненията, например, е извеждането на традиционно силни стокови категории в предната част на магазина - така Мениджър Свежест ще посрещне клиентите с разнообразие от качествени плодове и зеленчуци редом с вкусния хляб „От фурната на Lidl“ и прясното месо.
Чрез обновяването на магазините си компанията цели да предостави удобно и функционално разположение на обектите, в които потребителите да пазаруват бързо и лесно любимите си продукти.
18.07.2019, 12:42 часа
11192 1
Коментари

8202229127

18.07.2019, 13:29 часа
М вкусноо, бравооо
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha