От последните минути! Неизвестен размаза кола на възлов булевард във Враца и избяга /снимки/

От последните минути!  Неизвестен размаза кола на възлов булевард във Враца и избяга /снимки/ Катастрофа е станала на възлов булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. Преди минути неизвестен шофьор е ударил отзад врачански „Опел Астра“, след което избягал. Инцидентът е станал на бул. „Васил Кънчов“ недалеч от кръговото кръстовище до бензиностанция „Лукойл“.
Възрастен шофьор се връщал от пазар и при наближаването на кръстовището намалил скоростта си. В този момент върху него връхлетял друг автомобил, който го ударил с голяма сила. Мъжът изпаднал от седалката и не успял да види кой е той.
Линейка, две пожарни и патрул на полицията пристигнали на мястото на катастрофата. Дядото е прегледан на място и след това транспортиран в болницата за допълнителни прегледи. Ченгетата вече преглеждат записи от камерите в района, за да установят кой е избягалият шофьор.
След сблъсъка на асфалта има разпилени много стъкла и части от двата автомобила. Пострадалата кола все още е в лявата лента на движение в посока Монтана и затова преминаващите по този маршрут трябва да го правят с повишено внимание. Там е и едната пожарна, която изчаква нареждане да измие булеварда от многото останки по него.
20.07.2019, 17:07 часа
8467 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha