Поредна гавра в „Кауфланд“ във Враца, вижте как мамят клиентите /доказателства/

Поредна гавра в „Кауфланд“ във Враца, вижте как мамят клиентите /доказателства/ Врачанка спипа хипермаркет „Кауфланд“ в поредна издънка, научи BulNews.bg. Клиентката е пресякла опит за измама с промоционален продукт.
Жената се оплака в една от най-големите врачански групи в социалната мрежа, че е станала поредната жертва на манипулации от страна на търговската верига. Тя публикува доказателства за измамата и призовава потребителите да внимават. 
„Позволявам си да покажа на гражданите на Враца какво се случва в „Кауфланд“ и как се прави бизнес в България“, пише потърпевшата. Тя си купила бутилки вино на промоция, но на касата се оказало, че намаление всъщност няма. 
Врачанката публикува фотоси, на които ясно се вижда разлика в цените между касовата бележка и уж промоционалния продукт. Бялото вино от известна марка на редовна цена струва  9.99 лева, а с намалението трябва да е с 30% по-евтино, или 6.99 лева. Когато отива на касата обаче служителката на веригата й го таксува на нормална цена, без намалението. Жената обаче вижда навреме касовия бон и й връщат разликата в парите. 
„Много хора не разбират къде е проблема и затова сме на този хал. Имам корекция на фактурата, но след като коментирах грешката“, пише врачанката и предупреждава потребителите да не зарязват касовата бележка в количката, а да внимават да не „изгорят“ и те от фалшивите промоции. 
Припомняме, че това не е първият опит на веригата да мами потребителите си. Агенция BulNews многократно е показвала примери за измами от всякакво естество. Ако сте поредния „шаран“, не се двоумете да ни изпращате вашите сигнали, а ние ще ги направим публично достояние. 
26.07.2019, 08:39 часа
33084 5
Коментари

Компота

26.07.2019, 10:35 часа
и аз правя мощни промо кампании. Ела да ви подам от моят добре гледан бахур.

sad

26.07.2019, 10:23 часа
яла да ти дам един салам, да рапаш малко

Taня the dwarf

26.07.2019, 09:24 часа
каква е цената на тесните мезенца?

Клиент

26.07.2019, 09:12 часа
Какъв си тии и кой ти яде смрадливите сандвици?????А.П.

APG GRUP

26.07.2019, 08:53 часа
Не пазарувам от там, за сандвици купувам салам от бакалий.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha