Удар на полицията! Разбиха наркооранжерия в Монтанско /снимки/

Удар на полицията! Разбиха наркооранжерия в Монтанско /снимки/ Полицията в Монтана е разбила наркоранжерия в ломско село, научи BulNews.bg.
Ударът е направен на 28 юли. Тогава в полицията в Лом е получен сигнал за изградена оранжерия, в която се отглежда канабис. По думите на подателя на сигнала, тя се намира в село Василовци. 
За проверка на сигнала е планирана и проведена спецоперация, при която е претарашен имот на улица „Кирил и Методий“ в селото. Там са заловени трима души - двама 27-годишни мъже с адрес в София и 33-годишна гражданка на Русия.
При извършените огледи и претърсвания в имота са открити 3 буркана, в които имало 100 грама суха маса канабис. В една от стаите в процес на сушене са открити още 900 грама от наркотичното растение.
В двора на имота се намирала оранжерия, оборудвана за отглеждане на домати. Между тях обаче били засадени 12 растения от вида на конопа с височина до 2.70 метра. Общото им тегло е 15 кг. В оранжерията имало изградени и система за капково напояване и система за видеонаблюдение.
Установените на място извършители са задържани в полицията в Лом.    
31.07.2019, 11:43 часа
4762 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha