Вижте първия трансджендър ангел на Victoria`s Secret /снимки/

Вижте първия трансджендър ангел на Victoria`s Secret /снимки/ Популярният моден бранд Victoria`s Secret нае първия си трансджендър модел. Това е бразилката Валентина Сампайо, която сама се похвали в социалните мрежи, че е част от новата фотосесия на VS Pink, част от компанията. 
Красавицата, която ще остане завинаги в модната история и като първия трансджендър модел, красил корицата на Vogue, получи подкрепа от сънародничката си Лаис Рибейро, чийто статут я позиционира сред ангелите на Victoria`s Secret. 
Новината за участието на Сампайо във въпросната фотосесия идва броени дни, след като се разшумя, че ниският рейтинг слага край на ежегодното шоу на компанията във вида, в който го познаваме. 
„От 2019 г. натам ще се фокусираме върху създаването на динамично съдържание и друг тип събитие, което ще достига до нашите потребители на платформи по начин, по който ще надскочим границите на глобалната дигитална епоха“, казват от Victoria`s Secret, с което дават знак, че ревюто им вероятно няма да бъде повече излъчвано по телевизията и ще търси новия си дом онлайн. 
Назначаването на Валентина Сампайо служи и за поправяне на имиджа, предвид недоволството, което предизвика изказване на маркетинговия директор на компанията от преди по-малко от година. В него той обяснява, че по-пълните и трансджендър моделите не съответстват „фантазията“, която Victoria`s Secret се опитва да пресъздаде със своето шоу.
05.08.2019, 12:23 часа
1765 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha