Българин се самоуби в италиански затвор, арестували го за кражба на телефон

Българин се самоуби в италиански затвор, арестували го за кражба на телефон 33-годишен българин е намерен мъртъв в килията си в затвора на град Пескара, съобщи местното издание ”Чентро”. Според него най-вероятно българинът се самоубил, докато другите спели през нощта. Той бил открит безжизнен на 12 август сутринта.
Българинът бил преместен в затвора на Пескара, област Абруцо, преди два месеца. Преди това той се намирал в римски затвор.
Според в.”Чентро” българинът бил наркоман. Той бил арестуван в Рим след кражба с негов съучастник на мобилен телефон пред гара „Остиенсе”. Българинът бил забелязан от карабинерите, тъй като се опитал да избяга със съучастника си алжирец, който го чакал с мотор.
Арестът на българина бил потвърден и той бил пратен в затвора, така както и алжирецът. Българинът имал и други прецеденти, свързани с обири, чрез които си набавял пари за дрога. Неотдавна обаче българинът казал на адвоката си Лука Пелегрини, че иска да отиде в комуна за наркомани. Трябвало да излезе от затвора догодина.
14.08.2019, 11:03 часа
746 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha