НАП търси инспектор по приходите за офиса във Враца

НАП търси инспектор по приходите за офиса във Враца Националната агенция по приходите обяви свободно работно място за инспектор в офиса във Враца, научи агенция BulNews. Свободната длъжност е за отдела „Услуги за клиенти”. 
В задачите на новоизбрания инспектор по приходите влизат регистрация/дерегистрация на задължените лица и свързаните с тези дейности проверки, приемане/обработка на данъчни и осигурителни декларации и други актове и документи. Той трябва също така да предоставя услуги и информация на клиенти, да установява административни нарушения, да извършва проверки за възстановяване на надвнесени или недължимо внесени суми и други.
Изискваната минимална степен на завършено образование за позицията е бакалавър с V младши ранг, като професионален опит не е необходим.
Кандидатите за заемане на длъжността трябва да отговарят на условията по Закона за държавния служител, да имат ориентация към резултати, работа в екип, фокус към клиента, комуникативна, професионална и аналитична компетентност. 
С предимство ще са кандидатите с много добро познаване и ползване на основните приложения на Microsoft Office и тези с професионално направление „Икономика”.
Минималният размер на основната заплата за позициите е 982 лева, като той се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат. Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю. Крайният срок за подаване на документи е до 2 септември.
 
23.08.2019, 08:25 часа
2683 2
Коментари

Мисля пас

23.08.2019, 17:26 часа
Бих се пробвал, ама немам никакви връзки, а и ББ не ми вдига като Му звъня.

.цгд

23.08.2019, 11:59 часа
лъжа, знаят кой е-техен е
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha