Див екшън! Мъже катастрофирали, избягали и пребили сервитьор във Врачанско

Див екшън! Мъже катастрофирали, избягали и пребили сервитьор във Врачанско Двама мъже, катастрофирали, избягали и пребили сервитьор в Бяла Слатина, бяха изправени на подсъдимата скамейка. Зрелищният екшън се разиграл на 10 май 2017 година, но наказанието си двамата мъже получили едва преди дни в районния съд в Бяла Слатина. 
А.В. и П.П. разиграли сцени като от филм. Жителите на града първо станали свидетели на катастрофа, а след това и на последвал побой. 
Всичко започнало към 18 часа, когато в полицията бил получен сигнал за катастрофирала кола в бордюр на улица в Бяла Слатина. 
На мястото бил изпратен полицейски екип, който заварил лек автомобил „БМВ”, но в него и в близост до мястото нямало никого. В същия момент изненадващо от близкото питейно заведение излезли няколко човека, които викали за помощ. Ченгетата веднага се втурнали към барчето, където открили участниците в катастрофата. Картинката, която заварили униформените обаче била потресаваща - катастрофиралите тъкмо били набили сервитьор в заведението. Полицаите се опитали  да установят самоличността на биячите, но те станали още по-буйни и дори започнали да блъскат служителите на реда. 
На мястото бил изпратен допълнителен патрул от районното полицейско управление в града. Те за кратко успели да усмирят буйстващите бабаити и да установят самоличността им. Това били 41-годишният П.П. и 47-годишният А.В., местни жители. При задържането им те отново оказали съпротива и дори отправяли закани, заплахи и псувни към полицаите. Двамата били приведени в районното управление на Бяла Слатина и задържани за срок от 24 часа. 
В съда мъжете сключили споразумение с държавното обвинение, като се признали за виновни в повдигнатите обвинения. Наказанието за П.П. и А.В. е глоба в размер на по 250 лева, както и пробация за всеки един в срок от по половин година. Двамата ще трябва да си поделят и разноските по делото в размер на 215 лева. 
Определението е окончателно.
 
11.09.2019, 08:30 часа
3928 1
Коментари

PenchU

13.09.2019, 09:16 часа
Отиваш, бий си когото искаш, плащаш 250 лв и си тръгваш?! Чиста работа!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha