Истории от Северозапада! Бракониери бягаха от полицията из ниви във Видинско с "Лади" без номера

Истории от Северозапада! Бракониери бягаха от полицията из ниви във Видинско с "Лади" без номера Бракониери от Видинско спретнаха гонка в полицията, след като бяха спипани да карат незаконно добити дърва с нередовни "Лади", съобщиха от пресцентъра на полицията. 
Зрелищната случка се разиграла малко преди 7 часа сутринта вчера в землището на Грамада. Служители на полицията в Кула забелязали два леки автомобила "Лада", които се движели по черен път. Шофьорите направили опит да осуетят проверката, като навлелзли в близката земеделска нива и дали пълна газ на допотопните возила. 
След кратко преследване униформените настигнали колите. Тогава обаче пътуващите в тях си плюли на петите и се опитали да избягат пеша. Двама от тях успели, а други двама били задържани. По-късно бегълците също са заловени от униформените. 
Установена е самоличността на четиримата – 34-годишен от Грамада, 25-годишен от Тошевци и двама непълнолетни. В превозните средства имало три моторни триона и общо 2.2 кубика дърва, без контролна горска марка, превозен билет и документи за произход. Двамата пълнолетни – неправоспособни водачи на автомобилите, били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. Разследващите иззели по надлежния ред колите, резачките и дървесината. 
По случая е образувано досъдебно производство.
12.09.2019, 10:40 часа
3384 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha