Последни новини от военното поле край Люти дол! Виновникът за катастрофата на Е-79 е от Козлодуй и е дрогиран /снимка/

Последни новини от военното поле край Люти дол! Виновникът за катастрофата на Е-79 е от Козлодуй и е дрогиран /снимка/ Виновникът за днешната касапница на международния път Е-79 край Люти дол е дрогиран, научи ексклузивно агенция BulNews.

Трагедия! Почина шофьорът на „Мазда“-та от катастрофата на Е-79, в спешното са двете жени и трите деца /снимки/


При проверката с дрегер на шофьора на лекия автомобил „Сеат“ е установено, че той не е употребил алкохол. Допълнителната проверка за наркотици показа, че той е седнал зад волана дрогиран.
Вероятно това е и причината да предприеме рисковано изпреварване на колона от автомобили в селото, при което се стигна до челен удар в идваща насреща „Маздра“ с трима възрастни и три деца.
В следствие на свирепия удар между двете коли на място загина шофьорът на японския автомобил, а бременна жена, баба и три деца са в спешното в Мездра.
На мястото на катастрофата пристигнаха още полицейски сили от Враца и Мездра, тъй като наоколо има много хора. Пътят в посока "Дунав мост 2" продължава да е затворен, а пътуващите към София се отклоняват през Искърското дефиле.
Очаква се всеки момент дрогираният шофьор да бъде арестуван. По неофициална информация той и возещата се с него жена са брат и сестра от Козлодуй. 
26.09.2019, 21:40 часа
29044 6
Коментари

tt

27.09.2019, 12:20 часа
правете разлика между трева и амфетамин, роби на ракията. Децата Ви само прахчета и смрад правят, а Вие дори не осъзнавате

М.М.

27.09.2019, 08:10 часа
Ако на подобни примати им се даваха адекватни, сурови присъди, нямаше да има толкова смърт по пътищата. Онези с тогите, те са оскотели от ачност и всякаква пасмина се разминава с мижави присъди. Няма морал в правосъдието, България е джунгла!

------

27.09.2019, 08:04 часа
Знаете ли колко дрогирани ги хващат на пътя и как леко им се разминава? Трябва да се съдят по-строго и закона да бъде променен . Господа и госпожи съдии ,незабравяйте че утре насреща на един такъв може да сте вие или децата ви!

------

27.09.2019, 07:56 часа
Комплексари с ниско самочувствие дрогират се и после стават велики. Защо не загиват те ,а невинните хора?

Възмутен

26.09.2019, 22:22 часа
Да му строшат кокалите от бой в полицията и после по бързата процедура в затвора - доживотна за тоя парцал !!!!!!!!!!

s

26.09.2019, 22:07 часа
Дрогиран Козлодуйски Влах!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha