4 медала и отборна титла за СК "Бойни спортове-Монтана" /снимки/

4 медала и отборна титла за СК "Бойни спортове-Монтана" /снимки/ Един златен и три сребърни медала спечелиха състезателите на СК "Бойни спортове-Монтана" от проведеното в столичната зала „София“ в Борисовата градина републиканско първенство по ММА.
Титлата за своя клуб донесе дебютантът при мъжете Николай Атанасов в кат. до 61 кг. По пътя си към отличието 18-годишният първокурсник от УНСС победи европейският шампион от Букурещ‘2018 Октай Ариф (Варна). Освен това Атанасов бе обявен и за „най-техничен състезател“ на шампионата.
Вицешампиони в своите категории станаха Денислав Гинов (65) и завърналият се на ринга след контузия Леонид Тодоров (70). Третият сребърен медал извоюва Искрен Цветков в кат. до 62 кг при кадетите. Отборни при мъжете СК "Бойни спортове-Монтана" зае първото място.
„Радвам се за момчетата, участваха в много трудни битки и се представиха на ниво. Николай Атанасов и Денислав Гинов бяха повикани в националния отбор и ще представят България на предстоящото световно първенство по ММА, което ще състои в Бахрейн през ноември“, заяви треньорът на монтански клуб Николай Цоков-Колето. 
28.09.2019, 17:27 часа
2408 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha