"Бдин" допусна тежка загуба с 0:3 от "Партизан" насред Видин

"Бдин" допусна тежка загуба с 0:3 от "Партизан" насред Видин "Бдин" /Видин/ загуби от "Партизан" /Червен бряг/ с 0:3 домакинският си мач от 8 кръг на Северозападна трета лига. Младите играчи на видинчани допуснаха грешки в защита и бяха наказани от по- опитните играчи на гостите.
В 6- та минута защитник сгреши и Милен Иванов от гостите остана сам срещу вратаря и реализира за 0:1. В 10- та минута едно неразчетено излизане на вратаря на "Бдин" доведе до втори гол за гостите отбелязан от Александър Александров. В 49- та минута Милен Иванов отбеляза и трети гол за крайното 0:3 след разбъркване пред вратата. Гостите имаха още ситуации за гол, но защитата на видинчани се справи.
Най- чистото положение за домакините дойде в края на мача, когато Планимир Александров опита удар с пета, но вратарят реагира и спаси.
"С тези млади момчета е трудно, но нека се обиграват. Това са млади момчета и допускат грешки. С тези играчи ще работя. Три грешки и три гола. Продължаваме да обиграваме отбора", коментира треньорът на видинчани Мартин Методиев.
В следващият кръг на 6 октомври "Бдин" гостува на "Първа атомна" в Козлодуй. 
30.09.2019, 15:30 часа
910 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha