Македонска звезда лудна по сексбомбата Драгана /снимки/

Македонска звезда лудна по сексбомбата Драгана /снимки/ Пореден мъж падна в плен на българската сексбомба Драгана Спасовска. След футболната легенда Роналдиньо и халфа на "Манчестър Юнайтед" Бъста Раймс, и други световни звезди сега по нея лудна македонският рапър Слаткаристика.
Изпълнителят е добре познат и в България. Той бе част от няколкото турнета на Иван и Андрей. Често има участия и по родните клубове.
Слаткаристика бил пленен по бившата моделка, която от няколко години живее в Дубай. Харесал я покрай медийните й изяви и снимките в инстаграм.
Двамата вече се познават, като рапърът покани Драгана да се снима в новото му видео. Клипът бе заснет в известен хотел в Македония, а Драгана е в главната роля. Тя играе самата себе си - фатална жена. Слаткаристика останал с отворена уста, когато видял деколтето на сексапилната мадама.
Самата Спасовска има сериозно гадже. То разполага с финанси и я глези постоянно. Двамата живеят заедно в Дубай, но Спасовска няма намерение скоро да се омъжва. Тя не е готова да стане домакиня и да се грижи за деца.
"Годините са само едно число. Важно е как се чувстваш. Не съм се родила да си стоя вкъщи, да ям салата и да пия ракия с мъжа ми. Или да гледам турски сериали. Била съм в над 30 държави по целия свят и не смятам да спирам с пътуванията. Не планирам да се омъжвам скоро. Ще продължа да пътувам с моя приятел. Аз съм човек, който дарява любов, и водя много спокоен живот", категорична е сексбомбата, която е чест гост на най-известните клубове в Дубай.
08.10.2019, 12:00 часа
5022 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha