Нереална красота: "Барбито от Дагестан" с кожа като порцелан /снимки/

Нереална красота: "Барбито от Дагестан" с кожа като порцелан /снимки/ Това момиче просто хипнотизира. Тя има порцеланова кожа и доста необичайни черти на лицето, които я карат да изглежда точно като кукла. Появата й където и да е никога не остава незабелязана. В социалните мрежи блондинката често е наричана „една от най-красивите рускини”.
Мариан Пашаева е родена през 1997 година в Махачкала. Строгият морал, който се изповядва в семейството й обаче не отива на русата „Барби от Дагестан”. По-късно тя се мести в Москва, а красотата й бе моментално забелязана от експерти в модния бранш.
Преди няколко години тя дори бе поканена да участва във видеото към песента на известния руски изпълнител Егор Крид – „Будилник”. Тогава Мариан бе силно критикувана от сънародниците си.
По-късно тя участва и в още една песен на рапъра – “I can’t”. Към този момент „порцелановата красавица” е много популярна в социалните мрежи и има около 600 000 последователи. Тя обаче качва доста скромни снимки и не залага на пошлостта.
 
10.10.2019, 12:00 часа
1542 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha