Среднощен екшън във Видин! Гневен мъж преби с юмруци опонент в ресторант

Среднощен екшън във Видин! Гневен мъж преби с юмруци опонент в ресторант Гневен мъж, пребил опонент в ресторант във Видин, бе изправен на подсъдимата скамейка, научи агенция BulNews. 
Среднощният екшън се разиграл на 16 март, около половин час след полунощ, в ресторант „Мистик“. Съботният купон, който се вихрил в заведението ненадейно преминал в ръкопашен бой. Изненадващо между В.Г. и А.А. възникнал спор, който за отрицателно време се превърнал в същинско меле. В.Г. започнал да налага с всички сили опонента си, докато в един момент не бил усмирен от присъстващите в заведението. Малко по-късно на мястото пристигнали и полицаи, които задържали бияча.
След побоя А.А. бил със сериозна контузия на главата, с хематом в лява слепоочна област, охлузвания на двете китки, двете предмишници и едното бедро.
За действията си В.Г. е глобен от магистратите в районния съд във Видин с 1 000 лева. Побойникът е осъден да заплати на жертвата си сумата от 1 500 лева за причинените му неимуществени вреди, както и 474 лева за разноските по делото.
Присъдата подлежи на обжалване или протестиране пред Видинския окръжен съд.
 
09.10.2019, 08:30 часа
2503 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha